Fastliggercamping mellem by og strand

Få en fastliggerplads i det smukke Vig

Leder du efter en fastliggerplads på Sjælland, hvor du har mulighed for at bo i et med naturen hele året rundt? Hos Vig Camping er vi et oplagt valg for dig, der søger fastliggercamping. Vi ligger i det smukke Odsherred mellem by og strand på Vestsjælland.

Vi er en familievenlig campingplads med en nyetableret legeplads for børnene, og derudover byder området også på masser af oplevelser, Sommerland Sjælland, golfbaner og gallerier. Vig by har desuden et omfattende handelsliv til trods for sin beskedne størrelse samt egen biograf.

Slip væk fra hverdagens stress og jag – lyn forteltet op, og nyd de lune forårs- og sommernætter på vores fastliggerplads. Her er luften frisk og ren, naturen er skøn, og det er dejligt at kunne lægge sig og slappe af i de smukke og rolige omgivelser.

Vi har en fantastisk ”fastliggerfamilie” med et godt sammenhold

Vi har en fantastisk ”fastliggerfamilie”, som vi kalder den. Alle er altid søde, hjælpsomme og imødekommende, og vi har altid en rigtig god stemning med masser af hygge. For vores nuværende fastliggere føles det mere som at bo i en kolonihaven end på en campingplads, og vi vægter også sammenholdet højt. Vi har for eksempel et festudvalg, som er med til at planlægge forskellige fester og arrangementer hele året rundt.

"Byg som du vil" – vi er ikke medlem af nogen brancheorganisation

En af de helt store fordele ved at vælge vores fastliggercamping er, at vi ikke er medlem af nogen brancheorganisation. Det betyder, at du gerne må bygge, men der skal være en tilladelse fra personalet, og så længe det er inde på din egen ”matrikel”. Det kan for eksempel være en terrasse eller lignende, som mange af vores fastliggere har stor glæde af. Derudover har vi også nogle campinghytter, som kan lejes.

Vores priser på fastliggercamping

Kunne du tænke dig at prøve vores fastliggercamping?

Du kan finde en oversigt over alle vores priser nedenfor, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.​

Sæsonplads 1 mdr.

​1.600,-

Sæsonplads 1/4 - 31/10 (7 mdr)

​10.900,-

Vinter sæson kr. pr. mdr. 1/11 - 31/3

​1.600,-

Vinteropbevaring

​1.300,-

Ønsker du at overnatte hos os?

Ønsker du en plads til campingvognen, teltet eller en plads i hytten? Så udfyld nedenstående formular. 

 
 
 
Er bookning i forbindelse med Vig Festival 2024?

 
 
Campingvogn, telt eller hytte? *


 
 
Har din campingvogn fortelt, markise eller ingen a *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alle henvendelser bliver besvaret hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Ravnsbjergvej 29, 4560 Vig – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 27478794 • Læs cookiedeklaration her